BALIKESİR / SINDIRGI - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Adres
RIZAİYE MAH. KATİP ÇELEBİ CAD. BALIKESIR UNIVERSITESI AKSAM VE SANAT OKULU BLOK NO 1 SINDIRGI / BALIKESİR
Vizyon
Sındırgı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Olarak Vizyonumuz; Eğitim Camiamızın; -Sıcacık bir yuvası, -Huzurlu bir molası, -Vazgeçilmez buluşma noktası olabilmektir.
Misyon
Elimizdeki tüm imkanlarımızı seferber ederek; Başta eğitim çalışanlarımız olmak üzere tüm halkımızın,dinlenme,eğlenme,sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamanın yanında, meslekî ve teknik eğitim okul ve kurum öğrencilerinin stajyerlik ve çıraklık beceri eğitimi yapmalarına katkı sağlamaktır.
Öğretim Şekli :YAYGIN EĞİTİM KURUMU
KALORİFER (KÖMÜRLÜ)
Ulaşım
İlçemize şehirlerarası otobüsler ve şehiriçi minibüsleri Balıkesir,Manisa,İzmir,İstanbul,Kütahya´ya doğrudan ulaşımda hizmet vermektedir.
Balıkesir ilinin Sındırgı ilçesi
Okulumuz ilçe merkezindedir.Balıkesir´e uzalığı yaklaşık olarak 55 km´dir